+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion U Borovičků Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

von 13 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    81%
  • Preis-Leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 22.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alžběta

Familie mit kleinen Kindern, 11.6.2017

Lipník nad Bečvou Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • váš hotel je na dobré úrovni, blízko centra a to je velice dobré, je vidět, že jste hotel opravovali, byli jsme už u vás několikrát, máte tam lednice a to je dobrá věc byli jsme spokojeni

  • služby dobré ale na snídani bych přidala i jiné potraviny a nikoliv každý den stejné, mě osobně tam chybělo sladké pečivo, byli s námi vnoučata a děti mají tyto věci rádi, i když se paní ptala jestli chtějí koláček tak stejně nebyl, ale jinak vše vyhovující a opět se k vám budeme vracet za 3 roky s radostí a nebudu hledat žádné jiné ubytování - pojedeme k vám přeji vám hodně spokojených klientů a zase příště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef

Älteres Paar, 14.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Penzion je v klidné uličce, ale blízko centra a vlakového i autobusového nádraží, v blízkosti je kostel, který pravidelně odbíjí, ale nám to nevadilo. Měli jsme pokojík až nahoře(ach ty schody), ale moc pěkný , světlý, dobře vybavený, postele sice měkčí, radši mám matrace tvrdší, ale spalo se nám dobře, lednička s minibarem, rychlovarná konvice a výběr čajů a kafe zdarma, koupelna velká,sprchové gely a mýdla, a prostorný sprcháč, kde se dalo krásně hejbat( v jiných penzionech to bylo knop, že jsme taktak zavřeli dveře) , a protože bylo krásně hic, na pokoji byla klimatizace, takže v pokoji bylo příjemně. Snídaně jsme měli na krásné zahrádce, milá paní nám všechno připravila, takže jsme v tomto penzionu byli moc spokojení .

  • Nevím o ničem

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

Älteres Paar, 6.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • + blízko centra + vcelku čisto + velké pokoje + parkování hned před penzionem + výborné domácí marmelády

  • + prošlé potraviny u snídaně + hluk z ulice (každých 15 minut zvoní zvon na kostele hned vedle penzionu, okna do ulice - hluk kolejdoucích opilců prakticky až do rána) + dost drahé na kvalitu ubytování + neochota (spíše velká neflexibilita) personálu

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 17.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Velmi ochotný a vstřícný přístup k zajištění snídaní "na míru". Možnost parkování přímo před penzionem. Varná konev na pokoji.

  • Nemožnost ubytování dvě hodiny před stanoveným termínem (cesta téměř přes celou republiku se špatně časově plánuje). Miniaturní umyvadlo (pokoj č. 12), které by svou kapacitou vyhovovalo maximálně opláchnutí rukou po použití toalety, ale stěží použitelné pro celkovou hygienu obličeje. Sklonění nad něj výrazně překáží i polička nad ním, která je ale v koupelně potřeba. Uvítala bych kromě šatní skříně, jejíž velkou část zabírá kupodivu lednička, ještě nějakou šuplíkovou komodu, ale není ji kam umístit. Musí se dávat velký pozor, aby se host nepraštil do televizoru, který lze z postele sledovat jen jeho vyklopením do prostoru. Což je také poněkud nezvyklý úkaz.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 12.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 11.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám vše. Nádherné prázdninové,domácké prostředí:-)Když do Litoměřic,tak opět k Borovičkům.Příjemné obě paní na recepci. Výborné domácí marmelády:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Christiane

Gruppe von Freunden, 7.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • very friendly staff, healthy and home made breakfast, nice location. Definitely a recommendation!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 13.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
0 %
  • Vše výborné, cena dost vysoká na penzion se snídaní bez dalšího hotelového zázemí.

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Anonym

Einzelreisender, 30.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemné, milý personál, dobré umístění, vše odpovídající nabídce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Hana

Einzelreisender, 20.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klidné místo uprostřed města, pěkné prostředí, ochotný personál. Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.