+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion U Borovičků Reviews

Hotel ratings

87%
Very good

by 11 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    93%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    81%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

ALŽBĚTA

family with young children, 11.6.2017

Lipník nad Bečvou Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • váš hotel je na dobré úrovni, blízko centra a to je velice dobré, je vidět, že jste hotel opravovali, byli jsme už u vás několikrát, máte tam lednice a to je dobrá věc byli jsme spokojeni

  • služby dobré ale na snídani bych přidala i jiné potraviny a nikoliv každý den stejné, mě osobně tam chybělo sladké pečivo, byli s námi vnoučata a děti mají tyto věci rádi, i když se paní ptala jestli chtějí koláček tak stejně nebyl, ale jinak vše vyhovující a opět se k vám budeme vracet za 3 roky s radostí a nebudu hledat žádné jiné ubytování - pojedeme k vám přeji vám hodně spokojených klientů a zase příště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.10.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.9.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef

mature couple, 14.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
90 %
  • Penzion je v klidné uličce, ale blízko centra a vlakového i autobusového nádraží, v blízkosti je kostel, který pravidelně odbíjí, ale nám to nevadilo. Měli jsme pokojík až nahoře(ach ty schody), ale moc pěkný , světlý, dobře vybavený, postele sice měkčí, radši mám matrace tvrdší, ale spalo se nám dobře, lednička s minibarem, rychlovarná konvice a výběr čajů a kafe zdarma, koupelna velká,sprchové gely a mýdla, a prostorný sprcháč, kde se dalo krásně hejbat( v jiných penzionech to bylo knop, že jsme taktak zavřeli dveře) , a protože bylo krásně hic, na pokoji byla klimatizace, takže v pokoji bylo příjemně. Snídaně jsme měli na krásné zahrádce, milá paní nám všechno připravila, takže jsme v tomto penzionu byli moc spokojení .

  • Nevím o ničem

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

mature couple, 6.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • + blízko centra + vcelku čisto + velké pokoje + parkování hned před penzionem + výborné domácí marmelády

  • + prošlé potraviny u snídaně + hluk z ulice (každých 15 minut zvoní zvon na kostele hned vedle penzionu, okna do ulice - hluk kolejdoucích opilců prakticky až do rána) + dost drahé na kvalitu ubytování + neochota (spíše velká neflexibilita) personálu

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

family with older children, 17.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Velmi ochotný a vstřícný přístup k zajištění snídaní "na míru". Možnost parkování přímo před penzionem. Varná konev na pokoji.

  • Nemožnost ubytování dvě hodiny před stanoveným termínem (cesta téměř přes celou republiku se špatně časově plánuje). Miniaturní umyvadlo (pokoj č. 12), které by svou kapacitou vyhovovalo maximálně opláchnutí rukou po použití toalety, ale stěží použitelné pro celkovou hygienu obličeje. Sklonění nad něj výrazně překáží i polička nad ním, která je ale v koupelně potřeba. Uvítala bych kromě šatní skříně, jejíž velkou část zabírá kupodivu lednička, ještě nějakou šuplíkovou komodu, ale není ji kam umístit. Musí se dávat velký pozor, aby se host nepraštil do televizoru, který lze z postele sledovat jen jeho vyklopením do prostoru. Což je také poněkud nezvyklý úkaz.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 12.6.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 11.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám vše. Nádherné prázdninové,domácké prostředí:-)Když do Litoměřic,tak opět k Borovičkům.Příjemné obě paní na recepci. Výborné domácí marmelády:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Christiane

group of friends, 7.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • very friendly staff, healthy and home made breakfast, nice location. Definitely a recommendation!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velmi příjemné, milý personál, dobré umístění, vše odpovídající nabídce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Hana

single traveler, 20.6.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Klidné místo uprostřed města, pěkné prostředí, ochotný personál. Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.