Penzion U Borovičků Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 11 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    81%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

ALŽBĚTA

rodina s malými dětmi, 11.6.2017

Lipník nad Bečvou Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • váš hotel je na dobré úrovni, blízko centra a to je velice dobré, je vidět, že jste hotel opravovali, byli jsme už u vás několikrát, máte tam lednice a to je dobrá věc byli jsme spokojeni

  • služby dobré ale na snídani bych přidala i jiné potraviny a nikoliv každý den stejné, mě osobně tam chybělo sladké pečivo, byli s námi vnoučata a děti mají tyto věci rádi, i když se paní ptala jestli chtějí koláček tak stejně nebyl, ale jinak vše vyhovující a opět se k vám budeme vracet za 3 roky s radostí a nebudu hledat žádné jiné ubytování - pojedeme k vám přeji vám hodně spokojených klientů a zase příště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef

dospělý pár, 14.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Penzion je v klidné uličce, ale blízko centra a vlakového i autobusového nádraží, v blízkosti je kostel, který pravidelně odbíjí, ale nám to nevadilo. Měli jsme pokojík až nahoře(ach ty schody), ale moc pěkný , světlý, dobře vybavený, postele sice měkčí, radši mám matrace tvrdší, ale spalo se nám dobře, lednička s minibarem, rychlovarná konvice a výběr čajů a kafe zdarma, koupelna velká,sprchové gely a mýdla, a prostorný sprcháč, kde se dalo krásně hejbat( v jiných penzionech to bylo knop, že jsme taktak zavřeli dveře) , a protože bylo krásně hic, na pokoji byla klimatizace, takže v pokoji bylo příjemně. Snídaně jsme měli na krásné zahrádce, milá paní nám všechno připravila, takže jsme v tomto penzionu byli moc spokojení .

  • Nevím o ničem

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

dospělý pár, 6.8.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • + blízko centra + vcelku čisto + velké pokoje + parkování hned před penzionem + výborné domácí marmelády

  • + prošlé potraviny u snídaně + hluk z ulice (každých 15 minut zvoní zvon na kostele hned vedle penzionu, okna do ulice - hluk kolejdoucích opilců prakticky až do rána) + dost drahé na kvalitu ubytování + neochota (spíše velká neflexibilita) personálu

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina se staršími dětmi, 17.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Velmi ochotný a vstřícný přístup k zajištění snídaní "na míru". Možnost parkování přímo před penzionem. Varná konev na pokoji.

  • Nemožnost ubytování dvě hodiny před stanoveným termínem (cesta téměř přes celou republiku se špatně časově plánuje). Miniaturní umyvadlo (pokoj č. 12), které by svou kapacitou vyhovovalo maximálně opláchnutí rukou po použití toalety, ale stěží použitelné pro celkovou hygienu obličeje. Sklonění nad něj výrazně překáží i polička nad ním, která je ale v koupelně potřeba. Uvítala bych kromě šatní skříně, jejíž velkou část zabírá kupodivu lednička, ještě nějakou šuplíkovou komodu, ale není ji kam umístit. Musí se dávat velký pozor, aby se host nepraštil do televizoru, který lze z postele sledovat jen jeho vyklopením do prostoru. Což je také poněkud nezvyklý úkaz.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 12.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 11.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám vše. Nádherné prázdninové,domácké prostředí:-)Když do Litoměřic,tak opět k Borovičkům.Příjemné obě paní na recepci. Výborné domácí marmelády:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Christiane

skupina přátel, 7.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • very friendly staff, healthy and home made breakfast, nice location. Definitely a recommendation!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi příjemné, milý personál, dobré umístění, vše odpovídající nabídce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Hana

jednotlivec, 20.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Klidné místo uprostřed města, pěkné prostředí, ochotný personál. Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.